Team Forza

Daphne
DaphneEigenaresse
Daphne begon op haar vierde met dansen en is sinds die tijd altijd met dansen bezig gebleven. Op haar 18de kwam ze terecht in een bekende dansgroep waarmee ze veel optredens deed in zowel binnen als buitenland. Zo danste ze achtergrond bij Holland’s Got Talent, zat ze in de tv commercial van Wehkamp en in videoclips van bekende artiesten. Daarnaast werkte Daphne als achtergrond danseres voor live-bands, waarmee ze onder andere in de Heineken Music Hall stond en op het Wereld Muziek Concours.

Na het afronden van haar studie aan de Universiteit van Utrecht besloot Daphne om in 2012 haar hart te volgen en – samen met haar vriend Naldo – een eigen dansschool te beginnen.

Naldo
NaldoEigenaar
De uit Bonaire afkomstige Naldo kwam toen hij 18 jaar oud was – in zijn eentje – vanuit Bonaire naar Nederland omdat hij heel graag iets met sport wilde bereiken. Nadat hij zijn sportopleiding hier met succes afrondde, kwam hij in een bekende tricking groep terecht. Deze groep stond onder andere met een golden ticket in de live shows van het tv programma Holland’s Got Talent.

In 2012 startte Naldo – samen met zijn vriendin Daphne – dansschool Forza Danza. Naast het runnen van zijn dansschool geeft Naldo nog steeds veel breakdance en tricking optredens op grote shows, festivals, videoclips en op internationale bedrijfsfeesten van merken als Booking.com en Heineken. Een droom die uitkomt!

Yahra
YahraDocent: afro en hiphop
Yahra treedt op in binnen en buitenland en danst achtergrond voor (inter)nationale artiesten. In de Nederlandse urban scene is ze een bekend gezicht omdat ze in tientallen bekende videoclips danst en model is, zoals in die van Broederliefde (‘Mi no lob’ en ‘Alaka’) en Frenna (‘My love’). Ook was ze achtergrond danseres in het RTL programma ‘Dance Dance Dance’. Daarnaast straalde deze dancehall queen met haar eigen danscrew ‘Unknowing’ in verschillende tv programma’s, zoals ‘Battle on the dancefloor’ en Circus Gerschtanowitz.

Bij Forza Danza geeft Yahra hiphop lessen aan kids en tieners. Ook geeft ze dancehall en high heels lessen aan volwassenen. Deze pittige dame heeft ontzettend veel energie en geeft zich altijd 200%, wat erg aanstekelijk werkt als je bij haar in de les staat.

Jovanni
JovanniDocent: afro- hiphop fusion
Jovanni woont in Rotterdam en zit momenteel in het vierde jaar van het Albeda Dans College. Bij Forza Danza verzorgt hij afro – hiphop fusion danslessen voor gevorderden. Tijdens zijn afro – hiphop fusion lessen weet Jovanni zijn leerlingen altijd weer te verrassen met nieuwe bewegingen en originele choreografieën.

De uit Jamaica afkomstige Jovanni is een alleskunner. Zo beheerst hij onder andere de stijlen afro, hiphop, dancehall, house, jazz en contemporary.

Check Daphne hier!

Check Naldo hier!

Check Yahra hier!

Check Jovanni hier!

Ines
Ines Docent: hiphop
Deze jongedame danst al jaren en is van alle markten thuis: Ze danst namelijk niet alleen hiphop maar richt zich ook op latinstijlen als salsa, bachata en kizomba. Naast het lesgeven is ze ook gek op optreden. Dit doet ze dan ook met veel plezier in de weekenden met dansgroep Unknowing, waarin ze sinds een jaar danst.

Ines is een vrolijke meid die als geen ander de passie en liefde voor dansen aan haar kids kan overbrengen. Dit doet ze dan ook met heel veel plezier en enthousiasme iedere woensdagavond op locatie LOFT Tilburg.

Gairon Scherptong